Ontmoetingscentrum De Stut is een organisatie voor en door mensen die midden in het leven staan. Wij organiseren cursussen en activiteiten op het gebied van cultuur, sport en spel, educatie en ontmoeting. Honderd vrijwilligers en twee beroepskrachten werken met elkaar samen om jaarlijks een gevarieerd aanbod te realiseren.

 

Vrijwilligersvacature penningmeester

Wij zijn op zoek naar een penningmeester. Heb jij de nodige ervaring op financieel gebied en heb jij gemiddeld 6 tot 8 uur per maand tijd om ons te helpen, dan zijn we op zoek naar jou!

Onze penningmeester is tevens bestuurslid en haar/zijn belangrijkste taken zijn:

  1. Het opstellen van de jaarlijkse begroting o.b.v. beschikbare documenten;
  2. Het opstellen van de jaarrekening en het jaarverslag;
  3. Periodieke financiële verantwoording afleggen aan het bestuur in onze maandelijkse vergaderingen.

Onze organisatie heeft zowel een beroepskracht als een groep vrijwilligers die de dagelijkse administratieve werkzaamheden voor hun rekening nemen. De penningmeester is hiervoor eindverantwoordelijk. Wil je weten wie we zijn, kijk dan op onze website www.destut.nl.

Ben je nieuwsgierig geworden, of als je denkt dat deze uitdagende vrijwilligersfunctie iets voor je is, kom dan langs in Ontmoetingscentrum De Stut, Maasstraat 3 Heemskerk. Vraag naar Paula Walstra. Bellen kan natuurlijk ook: 0251-248648.