Programmaboekje

Vanaf 2 augustus verschijnt het programmaboekje. De brochure bevat alle informatie over onze cursussen en activiteiten voor het seizoen 2021-2022. Wij gaan het boekje per e-mail versturen naar al onze relaties. Heeft u liever een papieren versie dan mag u deze komen ophalen.

Open Huis
De Activiteiten commissie bereid momenteel de jaarlijkse inschrijfdag door. Ons Open Huis is deze keer op dinsdag 24 augustus. Van 13.30 tot 15.30 uur kunt u kennis maken met onze activiteiten en persoonlijk in gesprek met de cursusleiders.
Het Open Huis is tevens een mooie gelegenheid om weer even met elkaar bij te praten en samen te genieten van een kopje koffie.

Incasseren cursusgelden
Het bestuur heeft ervoor gekozen om ook dit seizoen het cursusgeld voor de jaarcursussen in twee termijnen te incasseren. De eerste helft wordt bij aanvang van de activiteit afgeschreven en de tweede termijn medio januari of februari 2022.

Programmaboekje 2021-2022
Inschrijfformulier

Wacht niet te lang want aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst. De Stut is toegankelijk voor mensen met een rollator en rolstoel en het beschikt over een invalidentoilet, ook is er een ringleiding aanwezig.