Vrijwilligers

Oproep

Bent u betrokken, opbouwend, ondernemend en bereid de handen uit de mouwen te steken?

 Dan zijn wij op zoek naar u voor een van onze vrijwilligersklussen:

  • Ter ondersteuning van ons huidige bestuur zoeken wij mensen die een deeltaak op zich willen nemen. Hierbij kunt u denken aan financiële- en secretariële werkzaamheden.
    Bijvoorbeeld eenmalige uitzoekklussen rondom wet- en regelgeving of het notuleren van de bestuursvergadering. Het maken van de financiële jaarstukken of bijhouden van het (digitale) archief.

Denkt u over een talent te beschikken waar wij mogelijk mee geholpen zijn? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dat mag telefonisch via telefoonnummer 0251-248648 of door een keer vrijblijvend binnen te lopen. In een persoonlijk gesprek bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Het aantal inzetbare uren zijn nader te bepalen.

Wij bieden een uitdagende werkplek met de mogelijkheid om tot persoonlijke ontwikkeling te komen. U kunt zelfstandig werken en er is volop ruimte om nieuwe initiatieven op te pakken.

Ontmoetingscentrum De Stut aan de Maasstraat 3 in Heemskerk is een centrum waar we naast elkaar, met elkaar en voor elkaar de mooiste activiteiten organiseren. Kijk voor meer informatie over ons aanbod op www.destut.nl.

Alvast bedankt.