Workshops e.d.

Ontmoetingscentrum De Stut heeft alle cursussen afgelast

De besmettingscijfers in het land lopen dermate snel op dat wij de veiligheid van onze bezoekers niet meer kunnen waarborgen.

Daarom heeft Ontmoetingscentrum De Stut aan de Maasstraat 3 Heemskerk alle cursussen en activiteiten per direct stop gezet. Dat geldt ook voor themabijeenkomsten en workshops die in december gepland staan.

Dinsdag 4 januari 2022 hopen wij weer op volle sterkte open te gaan.

 

 

 

Informatiebijeenkomst over Digitale erfenis

i.s.m. SeniorWeb een themabijeenkomst over digitale nalatenschap.  Vooraf aanmelden is gewenst via telefoonnummer: 0251-248648.

Bijna 70 procent van de senioren geeft aan (nog) niets geregeld te hebben voor hun digitale nalatenschap, zo blijkt uit onderzoek van SeniorWeb onder ruim 900 senioren. 35 procent van hen geeft aan hierover nooit nagedacht te hebben.
Ons leven wordt steeds digitaler. Ook dat van senioren. Steeds vaker lopen ook zij tegen de vraag aan wat er met al die onlinegegevens moet gebeuren bij overlijden. Van henzelf, of van een naaste.
Wie het wel eens heeft meegemaakt, kan beamen hoe pijnlijk het is, als de foto’s en noodzakelijke informatie van een geliefde onbereikbaar zijn of lijken. In deze lezing legt SeniorWeb uit welke voorzorgmaatregelen uzelf kunt nemen.

Deelname:  € 3,00.  inclusief een kopje koffie
Wanneer: Na december 2021
Tijd           :

 

 

       

Workshop: Schrijven met zintuigen:

Gastspreker is auteur Annerieke de Vries.
Graag vooraf aanmelden bij Ontmoetingscentrum De Stut. Telefoon: 0251-248648. De workshop wordt georganiseerd i.s.m. de bibliotheek.
Schrijft u in een dagboek of wilt u uw fotoalbum mooi maken met een goede tekst? Of heeft u verhalen over bijvoorbeeld uw (klein)kinderen) die u wilt vastleggen? Wellicht wilt u uw levensverhaal schrijven?

Veel mensen hebben de wens om te schrijven, maar weten niet hoe ze moeten beginnen of krijgen het niet mooi op papier.
Annerieke staat erom bekend dat haar boeken toegankelijk zijn voor iedereen.

Kom ook naar deze gezellige middag en neem een paar dierbare foto’s en een hoofd vol herinneringen mee!

Deelname:  € 3,00.  inclusief een kopje koffie
Wanneer: Na december 2021
Tijd           :

 

 

 

 


Speciale Kerst Volksdans instuif

Onder leiding  van Mariette van Gelder

Wanneer:  Na december 2021
Tijd:          

Kosten:     € 5,00