Het Stutorkest

Na het Coronatijdperk weer muziek maken??

KOM DAN MEESPELEN IN HET STUTORKEST

Met elkaar muziek spelen is sociaal, gezellig, en goed voor je humeur en je brains.

Het Stutorkest bestaat uit muzikanten van 55 t/m ca 85 jaar en heeft inmiddels in het culturele leven van Heemskerk een eigen plek verworven. Zodra de coronamaatregels niet meer van kracht zijn (hopelijk niet later dan half April) willen wij weer een doorstart maken en het orkest verder uitbreiden. We kunnen dan van half April t/m eind Juni  iedere dinsdagochtend muziek maken in Ontmoetingscentrum De Stut. We hebben plaats voor o.a. een pianist(e), dwarsfluitist(e), ukelelespeelster/speler, zanger en zangeres, mandolinespeelster/speler en drummer. Maar ook muzikanten die een ander muziekinstrument bespelen zijn van harte welkom. Dus pak je (oude) instrument weer uit de kast en meld je aan.

Vóór de zomer gaan we samen met nieuwe orkestleden een globaal repertoire bespreken en aansluitend weer repeteren. Ons huidige repertoire is breed en bestaat uit algemene populaire lichte- en popmuziek. Daarnaast ook lichte klassieke muziek. Vanaf dinsdag 7 september 2021 t/m juni 2022 kunnen we hopelijk met een compleet orkest van ca 14 muzikanten, iedere dinsdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur muziek maken. Bij voldoende aanmelding krijgen we de beschikking over een professionele arrangeur/dirigent.

Het Stutorkest komt op dinsdag bij elkaar voor de wekelijkse muziekochtenden. Bespeelt u een muziek instrument of kan je zingen, meld u dan aan bij de balie van De Stut of informeer bij Ron Rusche tel. 06-18857456.
Er is plaats voor een zanger/zangeres en een gitarist(e). Speelt u een ander muziekinstrument dan mag u zich natuurlijk ook aanmelden.

Cursusnummer 24

Start:      dinsdag 7 september 2021  t/m  10 mei 2022
Tijd:        09.30 tot 11.30 uur
Kosten:   € 150,00

Stutorkest

Schrijf u nu in